Karbon ayak izini 9 yıldır dengeliyor

Anadolu Hayat Emeklilik, Karbon Ayak İzi Yönetimi ile Çevreye Duyarlı Projelere Destek Veriyor

Anadolu Hayat Emeklilik, sürdürülebilirlik konusundaki taahhütlerine sadık kalarak 2016 yılından bu yana her yıl ortaya çıkan karbon emisyonlarını dengelemek için yenilenebilir enerji projelerine destek veriyor. Bu sayede şirket, çevreye duyarlı uygulamalarına katkıda bulunuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Dolgun, şirketin sürdürülebilirlik raporlarını Global Reporting Initiative standartlarına uygun şekilde yayımlayarak şeffaflık ilkesine bağlı kaldığını vurguladı. Dolgun, şunları söyledi: “Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak adına sorumluluklarımızın farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Related Posts

S&P Global’den kritik açıklama: Bankaların performansı Merkez Bankası’nın atacağı adımlara bağlı

S&P Global Ratings Finansal Kurumlar Direktör Yardımcısı Anais Ozyavuz, Merkez Bankası’nın atacağı adımlara göre bankaların performansının belli olacağını açıkladı.

Uyarı yapıldı: 4 milyon 237 bin kişinin ehliyeti geçersiz olabilir!

Eski tip sürücü belgesi kullanan 4 milyon 237 bin kişi, 31 Temmuz’a kadar yenileme işlemi yapmazsa ehliyetleri geçersiz hale gelecek.

Bakan Işıkhan’dan önemli açıklamalar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşçiler bu maaş zammı sonrası davul zurnalı kutlama yaptı

Keçiören Belediye çalışanlarına zam yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın yaptığı açıklamanın ardından belediye çalışanları yeni maaş miktarlarını davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Her 10 otomobilden 6’sı yurt dışına gönderildi

OYAK Renault ve TOFAŞ’ın fabrikalarının bulunduğu Bursa’da, yılın ilk 3 ayında günlük üretilen 1206 otomobilden 731’i ihraç edildi.

Demir ağlarda yerlilik arttı, yurt dışına bağımlılık azaldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni teknolojilerin ülkeye kazandırılması, yurt dışına bağımlılığın azaltılması, cari açığın düşürülmesi için milli-yerli üretim politikalarının ön plana çıkarıldığını belirterek, “İnşa ettiğimiz yüksek hızlı tren, hızlı tren ve konvansiyonel tren hatlarıyla yerlilik oranımız, elektrifikasyonda yüzde 10’dan yüzde 95’lere, sinyalizasyonda yüzde 17’den yüzde 35’lere, üstyapıda yüzde 11’den yüzde 95’lere, altyapıda yüzde 96’dan yüzde 100’lere yükseldi.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir